BILDA BOLAG

Ett alternativ till lagerbolag är nybildning. Om man inte har så bråttom kan det varabilligare att nybilda sitt bolag eller förening. Bolaget får då först ett organisationsnummer när Bolagsverket har handlagt ärendet.

När du köper en nybildningstjänst av oss garanterar vi att samtliga handlingar som krävs för bildandet är korrekta och efter dina önskemål. Vi gör även en omfattande namngranskning och rekommenderar alternativa namn om det skulle behövas.

 

Hur går det till?

Vid bildande av ett bolag måste du först ta ställning till vilken typ av bolag du vill ha. Vad passar dig och din verksamhet bäst? I menyn här bredvid får du en kort genomgång av respektive bolagsform inkl. deras fördelar.

När du har bestämt dig för vilken bolagsform du vill starta så kontaktar du oss. Vi hjälper dig med allt som rör bildandet och garanterar att allt går korrekt till och är enligt dina önskemål.

 

Frågor?

Är du osäker angående de olika bolagsformerna så är du varmt välkommen att kontakta oss. Då kan vi gemensamt diskutera och komma fram till vad som är det rätta för dig. Vi går igenom dina förutsättningar och möjligheter samt svarar på alla dina frågor om aktuella bolagsärenden.

 

Vad kostar det?

För att få en aktuell prisuppgift gällande bolagsbildning via SkaffaBolag, vänligen kontakta oss. Du är välkommen att boka ett möte eller ringa oss på telefonnummer 08-550 021 68 så hjälper vi dig.

OM SkaffaBolag

SkaffaBolag.nu skapades för att underlätta och effektivisera bolagsbildningar.

Oavsett om det gäller köp av lagerbolag eller hjälp och rådgivning vid nybildning av ett företag så kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm. 

 

 

 

 
© Copyright ©2020. SkaffaBolag 10000 AB org. nr 556931-2605 Roslagsgatan 31, 113 55 Stockholm

Search