OM SKAFFABOLAG

SkaffaBolag.nu skapades för att underlätta och effektivisera bolagsbildningar. Oavsett om det gäller köp av lagerbolag eller hjälp och rådgivning vid nybildning av ett företag så kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm. Våra trygga helhetslösningar gör det både enklare och snabbare för dig att skaffa bolag så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Vi vill att du ska kunna sätta igång på direkten! I samma stund som du har en bra idé så hjälper vi dig att lyckas. Vi har specialiserat oss på att hjälpa dig och andra att skaffa eller bilda bolag och vårt mål är att du ska kunna smida medan järnet är varmt. Att förverkliga din idé innan den rinner ut i sanden.

 

Med ledorden enkelhet, effektivitet och professionalitet ser vi till att du får professionell service och undviker att fastna i en långsam och byråkratisk process. Vi ger dig all hjälp du behöver på vägen och oftast kan vi leverera ditt bolag redan samma dag.
Välkommen att kontakta oss idag för att ta din idé vidare till nästa nivå!

OM SkaffaBolag

SkaffaBolag.nu skapades för att underlätta och effektivisera bolagsbildningar.

Oavsett om det gäller köp av lagerbolag eller hjälp och rådgivning vid nybildning av ett företag så kan vi hjälpa dig att förverkliga din dröm. 

 

 

 

 
© Copyright ©2020. SkaffaBolag 10000 AB org. nr 556931-2605 Roslagsgatan 31, 113 55 Stockholm

Search